Musiikki ja kulttuuri on toimintaa, jota Jan-Erik Elfving yhdessä Karin Sandqvist:in kanssa on harjoittanut vuodesta 2004. Jan-Erik on laulanut ja soittanut teini-iästä saakka.

 

Hän laulaa itseään kitaralla säestäen, äänenvahvistuksella tai ilman, tilanteen mukaan.

 

Esiintymisiä on mm. eläkeläisille vanhainkodeissa Vaasassa ja Mustasaaressa ruotsiksi, suomeksi ja tarvittaessa englanniksi.

 

Jan-Erik säveltää musiikkia runoihin ja teksteihin, kirjoittaen myös omia tekstejä musiikilleen ja uusia tekstejä lainamusiikille.

 

Jan-Erik ja Karin esiintyvät yhdessä eri tilanteissa kuten yritysjuhlissa ja -tilaisuuksissa, yhdistysjuhlissa ja –tilaisuuksissa, merkkipäiväjuhlissa, ristiäisissä ja muissa iloisissa tapahtumissa. Myös Taiteiden Yössä Vaasassa sekä Vaasan kuorofestivaaleilla, erikoisohjelmilla.

 

Erikoisesiintymiset Carl-Michael Bellmanin ja Ulla Winbladin hahmoina, ajanmukaisissa 1700-luvun vaatteissa, kuuluvat myös ohjelmistoomme.

Laulamme Bellmanin lauluja, suurimman osan ruotsiksi, joitakin suomeksi.

Kertomuksia Bellmanin elämästä ja ajasta ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.

 

Erikoisesiintymisiä teemme myös historiallisina henkilöinä; kuningas Kaarle IX ja kuningatar Kristina (os. Hollstein-Gottorp), Vaasan kaupungin perustajat ( 1606 ), ajanmukaisesti sonnustautuneina, historiakertomuksin ja lauluin latinan, ruotsin ja suomen kielillä. Jokainen esiintyminen räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Esiintymiset ovat olleet hyvin pidettyjä.

 

Olemme myös esiintyneet Jakob De la Gardien ja Ebba Brahen hahmoina.

Viimemainittu perusti Pietarsaaren ja antoi kaupungille nimen miehensä mukaan (Jakobstad).

 

Jan-Erik ja Karin ovat julkaisseet yhteisen CD:n ”Kärleken” (”Rakkaus”), jolla esitämme omaa musiikkia niin omiin kuin muiden teksteihin. CD on myynnissä Vaasassa kirjakauppa Gros:lla, muualla Suomessa sitä myy Luckan ja sen voi hankkia myös levyn julkaisijoilta.

 

Käykää myös Karin Sandqvist:in kotisivuilla  www.wasatactus.fi
02-09-2011

Tervetuloa sivuillemme!

Yritys on perustettu maaliskuussa 1996.Jan-Erik Elfving
Elfving Leadership
Rajakatu 9
65300 VAASA
SUOMI

Jan-Erik Elfving
Puh +358-(0)6-3212102
Fax +358-(0)6-3212106
GSM +358-(0)400-630347
E-mail:
jan-erik.elfving [at] elfvinglead [.] fi

Senator